PSE meat

PSE meat
Общая лексика: Pale, soft, exudative meat-светлая, мягкая, эксуддативная свинина (характерен низкий уровень Ph и низкая водосвязывающа (Основные причины возникновения: наличие гена стресса "Галотан" и предубойный стресс)

Универсальный англо-русский словарь. . 2011.

Игры ⚽ Поможем сделать НИР

Смотреть что такое "PSE meat" в других словарях:

  • PSE meat — Pale, soft, exudative meat or PSE meat or PSE pork is pork generally regarded as being of inferior quality, characterised by its pallor, softness and low water binding capacity. It is more common in pigs sensitive to the anaesthetic halothane. In …   Wikipedia

  • meat processing — Introduction       preparation of meat for human consumption.       Meat is the common term used to describe the edible portion of animal tissues and any processed or manufactured products prepared from these tissues. Meats are often classified… …   Universalium

  • PSE — is the IATA code for Mercedita Airport, and an abbreviation for:* Page Size Extension, paging mechanism in computer microprocessor * Pale, Soft, Exudative, meat having a pH below 5.6 * Palestine Stock Exchange * Paris School of Economics, a… …   Wikipedia

  • Ernest J. Briskey — Ernest Joseph Briskey (1930 June 24, 2006) was an American food scientist who was involved in the biological studies on meat tissue during the slaughtering process. He also developed the use of meat science as a career, including the charter of… …   Wikipedia

  • Transglutaminase — Transglutaminases are a family of enzymes (EC 2.3.2.13) that catalyze the formation of a covalent bond between a free amine group (e.g., protein or peptide bound lysine) and the gamma carboxamid group of protein or peptide bound glutamine. Bonds… …   Wikipedia

  • Мясо — (Meat) Определения мяса, состав и свойства мяса Определения мяса, состав и свойства мяса, кулинарная обработка мяса Содержание Содержание 1.Состав и свойства Автолиз мяса 2.История употребления мяса Мясоедение в антропогенезе Употребление мяса в… …   Энциклопедия инвестора

  • Автолиз мяса — процесс самопроизвольного изменения химического состава, структуры и свойств мясного сырья после убоя животного под воздействием собственных ферментов мяса. После прекращения жизни животного, в связи с прекращением поступления кислорода,… …   Википедия

  • San Miguel Corporation — Type Public (PSE: SMC …   Wikipedia

  • Night of the Proms — Место(а) проведения Бельгия, Нидерланды, Швейцария, Германия, Испания Года с 1985 http://www.notp.com Night of the Proms …   Википедия

  • Night of the Proms — For the BBC concerts, see The Proms. Night of the Proms is a series of concerts held yearly in Belgium, the Netherlands, Germany, Denmark and Poland. Regularly there are also shows in France, Spain, Austria, Switzerland and Luxembourg. The… …   Wikipedia

  • Norepinephrine — Norepinephrine[1] …   Wikipedia


Поделиться ссылкой на выделенное

Прямая ссылка:
Нажмите правой клавишей мыши и выберите «Копировать ссылку»